Следвайте Гласове в ТелеграмFibank (Първа инвестиционна банка) предлага финансиране на клиенти,

...
Следвайте Гласове в ТелеграмFibank (Първа инвестиционна банка) предлага финансиране на клиенти,
Коментари Харесай

Мечтаният електромобил е възможен с кредит „Зелен транспорт за домакинства“ от Fibank

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Fibank (Първа капиталова банка) предлага финансиране на клиенти, които желаят да закупят електромобил, със своя нов артикул – потребителски заем „ Зелен превоз за семейства “. Предлаганите от банката лихвени условия са измежду най-атрактивните на българския банков пазар, като не се изисква самоучастие за покупката или спомагателни обезпечения, а срокът е до 10 години.

Специално създаденият заем от Fibank „ Зелен превоз за семейства “ подхожда изцяло на потребностите на физическите лица, които желаят:
- да придобият електрически автомобил, на който стават притежатели неотложно или да си възстановят вложените средства в закупен подобен, до 6 месеца от придобиването му;
- да изберат сами застрахователното дружество;
- да получат 100% финансиране от цената на автомобила, както и в допълнение до 10 000 лв. за покриване на разноски, свързани с покупката (като закупуване и монтаж на зарядна станция, застраховка, дължими нотариални и общински данъци/такси).

Предоставянето на заеми за покупка на електрически автомобили е част от поредната ESG-стратегия на Първа капиталова банка за финансиране на зелени планове и понижаване на въглеродния отпечатък. Електрическите коли икономисват на притежателите разноски за гориво и за локални налози, като им обезпечават елементарен достъп и гратис паркиране в синя и зелена зона в центъра на огромните градове. Те са по-евтини за употреба и по-лесни за ръководство, като спомагат за понижаване на замърсяването на въздуха и шумовото замърсяване.

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР